AJTÓ - ABLAK BEÁLLÍTÁS
2024.01.11.

NE HAGYJA, HOGY A MELEG ELSZÖKJÖN OTTHONÁBÓL!

A hideg elleni védekezés ott kezdődik, hogy nyílászárói tökéletesen záródnak, nem engedik ki a meleget otthonából.
Ebben nyújtunk Önnek segítséget.
Kollégáink közel húsz éves tapasztalattal beállítják a rosszul záródó ajtókat, ablakokat.

Hívjon bennünket bizalommal!
Tel: 28/492-144, 70/369-9545

2024 július 1-től
október 31-ig

10% kedvezmény

a CPL fóliás tele, utólag szerelhető tokos beltéri ajtókra!

Megkezdtük a DM, Baumann, WERUplast márkájú műanyag bejárati ajtók, ablakok forgalmazását.
Árak az AKCIÓK menüpontban találhatók.


Keresés a honlapon

Fa zsalugáterek

ISMERJE MEG A FÁT...

A fa egyidős az emberrel, a bölcsőtől a koporsóig életünk része, építünk, bútort készítünk belőle, fűtünk vele, nélküle nem lennének mindennapok. A fára szüksége van az embernek, hiszen mióta létezünk, ezt használjuk. A nagyszerűsége még abban is rejlik, hogy az előállításához nem kell ipar, nem képződik belőle hulladék, és ami a legnagyszerűbb újratermelődik. A fa nem más, mint "klorofill-laboratóriumok" által lekötött napenergia, egy emberöltő távlatából.

Egy mesterséges anyag sem képes a fa által nyújtott páratlan komfortérzetet és esztétikumot utolérni.

Szépsége és különleges illatanyaga mellet teljesít minden olyan követelményt, ami a mai kor igényeinek maximálisan megfelel. Legyen szó szilárdságról vagy energiatakarékossági tényezőről.

Szeretnénk ezt a nagyon nemes anyagot szépségével és sokoldalú felhasználásával együtt az Ön otthona díszévé tenni, ezért nyílászáróink csak a legkiválóbb minőségű alapanyagból készülnek.

Fa zsalugáter Fa zsalugáter


A zsalugáter fix- vagy mozgatható lamellákkal készülő passzív külső árnyékoló.

A Nap perzselő sugarainak már a nyílászáró előtt útját állja, ezáltal megelőzhető a lakótér túlzott felmelegedése. Környezetbarát, mert pl. a klímaberendezésekkel ellentétben nem fogyaszt energiát.

Alapvetően két típust különböztetünk meg: fix- és mozgatható lamellásat. A zsalugáterek legfontosabb funkciója az árnyékolás mellett komoly védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben pl. heves esőzés, jégeső, szélvihar vagy hózápor idején. Megfelelő minőségű felületkezelést követően egyszerűen felszerelhetők akár új, akár meglévő nyílászárókra és igen hosszú ideig használhatók.

Cégünk által forgalmazott zsalugáterek hossztoldás nélküli borovi (erdei) fenyőből készülnek, szinte teljesen csomómentes kivitelben. A szárnyak a hordozó keretre vannak felszerelve a szükséges vasalatokkal együtt, ezért felszerelésük egyszerűen elvégezhető.

A zsalugáterek szélességük függvényében lehetnek:
-egyszárnyúak (ONY),
-kétszárnyúak (KNY),
-három- vagy négyszárnyúak, melyek már harmonika rendszerben (HAR) nyílnak.

A zsalugátereket kétféle módon rögzíthetjük:
-Ha a zsalugáter már meglevő nyílászáróra kerül felszerelésre, akkor pontos gyártási tokkülméretet kell megadni, ami biztosan befér a falnyílásba (kávába) és illeszkedik a nyílászáróhoz is. További szükséges információ még a falkáva mélysége azaz, hogy mekkora távolságra van a nyílászáró tokja a külső falsíkhoz képest.
-Ha a zsalugáter a külső falsíkra kerül rögzítésre, akkor általában a zsalugáter keretének belmérete egyezik a falnyílás méretével, ezáltal körbeölelve azt.

Fix lamellás zsalugáter

Fa zsalugáter - fix lamellásA fix lamellás zsalugáterek nagyon kedveltek vásárlóink körében masszív, egyszerű, de mutatós kivitelüknek és kedvező árfekvésüknek köszönhetően. Ennél a típusnál az egyes lamellák fix szögben állása miatt az áteresztett fény mennyisége meghatározott, tehát nem változtatható. Ideális olyan helységek nyílászáróira, ahol erre a funkcióra nincs szükség. Az egyes lamellák közötti réseken vízszintesen nem lehet átlátni, a helységbe ezáltal csak szűrt fényt enged be. A fix lamellás zsalugáterek elkészíthetők zárt levelekkel is, ahol az egyes lamellák teljesen egymásra fednek, nincsen közöttük rés, így fényt sem engednek át.

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSRE KÉSZÜLNEK !
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 4-8 HÉT !


Mozgatható lamellás zsalugáter

Fa zsalugáter - mozgatható lamellásA mozgatható lamellás zsalugáterek lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy rudazattal változtatni lehessen a lamellák állásszögét, ezáltal a szárnyak zárt állapotában szabályozni lehet a helységbe beengedni kívánt természetes fény mennyiségét. Ez igen sok esetben hasznos lehet, hiszen pl. televízió nézéshez nem kell annyi fény, mint olvasáshoz vagy egyszerűen csak a hangulatnak megfelelően lehet beállítani a természetes fényerőt a lakótérben. A lamellák zárt állapotában szinte teljes sötétítés érhető el, míg nyitott állapotuknál ideálisan lehet szellőztetni a helységet.

Kattintson ide és nézze meg a fix- és a mozgatható lamellás zsalugáterek árait.

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSRE KÉSZÜLNEK !
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 4-8 HÉT !